Casas de Eufemia

Esteu aquí

En Casas d'Eufemia viuen habitualment unes 170 persones, en una població que es troba a uns 10 minuts amb cotxe de Requena

HISTÒRIA

Segons Juan Piqueras, en la seva geografia de Requena-utiel, Eufemia cases assolit la categoria de poble tard. El 1870 va tenir només onze cases i cinquanta habitants. Seu ràpid creixement urbà i demogràfic en els anys més tard es produeix, amb per-los Ducs, gràcies a la Missa de transferència d'altres poblets de l'entorn. Corrent

ACTIVITAT ECONÒMICA

La principal activitat econòmica que es desenvolupa en cases de Euphemia és el cultiu de la vinya. Té una cooperativa La Immaculada, formada per 175 socis, i dues empreses vinícola cellers i vinyes Carrés i roda avall.

INFRAESTRUCTURA I SERVEIS

L'equipament bàsic que són els fonaments. Disposa de consultori mèdic, Esquaix, piscina, camp de futbol i zona verda amb gronxadors. Hi ha tres associacions: Associació de la tercera edat, la societat de caçadors i recordar l'Associació.

FESTES

Les festes es celebra en honor del Corpus Christi, en el mes de juny i de la Immaculada Concepció al mes de desembre. A més la Comissió de festes organitzades al juny a la setmana Cultural. D'altra banda en el mes de març, l'Associació SISTE, organitza la setmana de la dona.

Compartix-ho

Site developed with Drupal