Los Pedrones

Esteu aquí

El paisatge d'esta aldea està format per una gran extensió de vinyes i boscos de pins que ens inviten a donar llargs i plaents passejos gracias a sus más de 500 habitantes

HISTÒRIA

Los Pedrones, situat a 21 kms al sud de Requena, és de les pedanies amb més dinamisme del terme municipal. El seu origen es remunta al segle XVII quan els germans Thomas, Francisco i Antonio Pedrón, manxec, va arribar a transformar pastures de terres de conreu i boscos de propietat pel municipi.

Els dos barris del poble: el Barrio de Arriba i l'àrea per sota que es van unificar el 1911 per la carretera a través de la zona mitjana.

La primera ermita de Pedrones ells va ser construït l'any 1766 sota l'advocació de la Puríssima i posteriorment dedicada a Sant Antoni de Pàdua. Les dades actuals edifici del 1940 i ha sofert importants reformes i canvis, l'últim que va portar a terme el 2002.

ACTIVITAT ECONÒMICA

L'economia es basa principalment en la viticultura. Tot el raïm és transportat, per al seu desenvolupament, la cooperativa agrícola La Puríssima Concepció fundat el 1961.

Destaca també la companyia que Hoya de l'església especialitzada en l'elaboració de llet de dairy productes de cabra amb gran qualitat i sabor.

ENTORN NATURAL

L´entorn natural de Los Pedrones està format per boscos de pins i un vinyes de gran extensió. Camins i senders que conformen el seu entorn permeten proporcionar, agradables passejades.

INFRAESTRUCTURA I SERVEIS

Serveis públics hi està un metge assistir a quatre matins a la setmana, ATS, dues vegades a la setmana i una burgesia de públic, que serveix de nens d'educació primària. Aquesta escola està integrat, així com altres centres en altres districtes, en el col·legi Rural agrupat El Tejo.

Hi ha diverses botigues que proveeixen de productes de primera necessitat, com bars, benzinera i una pensió "Pensión Delgado".

El poble està molt ben comunicat per carretera i fins i tot hi ha un autobús que porta a València tres vegades al dia.

FESTES

El Pedrones celebra festes en honor de la Immaculada Concepció (8 de desembre), Sant Antoni Abat (17 de gener) i St James (25 de juliol). En la festa de La Puríssima i de la capella, es va celebrar una processó amb el pa beneït que cobreix tota la població. També és un concurs de poda, que demostra la destresa amb les tisores. Per celebrar les festes de Sant Antoni Abat o Antón organitza una subhasta entre els assistents a tot tipus d'objectes, animals, aliments, etc., que prèviament han estat donats pels veïns. La col·lecció està destinada al manteniment de l'ermita. Santiago apòstol festivitats són festejadas amb masses i florals.

Compartix-ho

Site developed with Drupal