El Pontón

Esteu aquí

El Pontón és la pedania més propera a Requena, a uns 3 kilòmetres. El Pontón és per tant una de les aldees millor comunicades i per això té el futur ben assegurat.

El Ponton és el poble més proper a Requena. Es troba a la cruïlla de la carretera d'Almansa Albacete i també tracta des d'aquí la carretera de La Vega. Pontons és per tant una de les millors que connectar pobles i que assegura que el seu futur està més que assegurat.

Activitat Econòmica

Com totes les poblacions de La Vega, la principal activitat és la viticultura. Hi ha diverses empreses Bodega: Bodegas Giménez, Bodegues Fuso, Bodegas Hispano-Suizas i granja Ardal També compta amb una important empresa de la carn de sector, salsitxa al pantalà.

Infraestructura i Serveis

El Pontón disposa de diverses botigues petites, dos bars i una gasolinera. El centre Social, que ha esdevingut un lloc de trobada per a la pontoneer de totes les edats, té barra, camp de basquet i una zona enjardinada amb gronxadors pra nens.

Festes

Les principals celebracions de la pontons se celebra en el mes de juliol en honor de la seva patrona la Verge del Carme.

Compartix-ho

Site developed with Drupal