El Rebollar

Esteu aquí

L'origen de la Rebolleda es deu a una primitiva ermita situada junt amb el camí vell de València, no molt lluny de l'ermita de Nrta. Sra. del Rosario

HISTÒRIA

L'origen del del Rebollar és una primitiva capella al costat de l'antiga carretera de València, no gaire lluny de la capella de la Nrta. Sra. del Rosari. Aquesta capella va ser construïda el 1789 pel Sr terratinent Juan Mendoza i forma part del conjunt d'habitatges que componen la venda antiga de Pedro del Rebollar del segle XIII.

ENTORN NATURAL I CULTURAL

Cim del Teix

El cim del Teix amb els seus 1.250 metres és el més important del terme municipal de Requena. Vostè pot elevar-se a la part superior per una empinada carretera, a peu o bicicleta. Des de dalt les vistes són impressionants, i en dies clars fins i tot es pot veure el mar.

Ferrat de la Gallega

Un altre lloc, per la seva massa forestal importants, és la Herrada del Gallego. És una gran àrea que té una reserva joc important, propietat de la Generalitat Valenciana, on es reprodueixen cérvols i cabres salvatges en llibertat. En aquest lloc és el "Totem al Aire" per l'escultor Emilio Gallego.

A més d'aquests llocs hi ha diversos senders que ens permetrà conèixer a fons l'entorn natural del Rebollar.

ACTIVITAT ECONÒMICA

L'aeròdrom Requena que es remunta a la Guerra Civil es troba en aquesta ciutat. Activitat s'ha plantejat amb força tal que actualment sigui una referència europea quant a serveis aeronàutics i oci i qualitat i seguretat. Actualment és la seu de la Fundació de la Comunitat Valenciana d'aire.

FESTES

Les feste patronals s'organitzen en torn 2 de maig, en honor a la Virgen del Rosario i estendre el cap setmana més proper. A l'estiu també se celebren 10 o 12 anys partits cap a final d'agost o principis de juliol.

Compartix-ho

Site developed with Drupal